Az utánrendelés szabályai

Az Autólegendák című gyűjteményünk már megjelent lapszámai utánrendelésben is megvásárolhatók a készlet erejéig.

Utánrendelésben az egyes számok ára:
1. szám: 490 Ft;
2. szám: 1490 Ft;
3. és minden további szám: 2290 Ft/szám

A megvásárolt számok házhoz szállításának díja: 

  • GLS futárszolgálattal történő házhoz vagy csomagpontra történő szállítás esetén: 799 Ft négy kötetenként. (Azaz 1, 2, 3 vagy 4 db kötet vásárlása esetén 799 Ft, 5-8 kötet vásárlása esetén 1.598 Ft stb.)
  • MPL-lel történő házhozszállítás esetén: 1975 Ft. 

Utánrendeléskor a megvásárolni kívánt kötetek és a szállítási díj értékét előre kell kifizetni! A fizetést az alábbi módokon teljesítheted:

Bankkártyával: a SUMMA applikációban, az elofizetes.suvet.hu címen elérhető online ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül (a belépéshez szükséges adatokat kérd az ügyfélszolgálatunktól az autolegendak@suvet.hu címen).

Átutalással az EMSE kiadó számlaszámára: (Suvet Kft.) 11705008-22534626-00000000 (az utalás közleményében feltüntetendő rendelési azonosítót kérd ügyfélszolgálatunktól az autolegendak@suvet.hu címen).

Csekken: a rendelésben megadott címre sárga csekket küldünk. Ha rendelés leadáskor jelzed, hogy nem kérsz sárga csekket, rendelésed értékéből 100 Ft kedvezményt kapsz!

A megrendelt számok és a szállítási díj kifizetése után 14 napon belül juttatjuk el a csomagot Neked a GLS futárszolgálat segítségével vagy – ha ezt külön jelölted – az MPL-lel.

Az utánrendelés részletes feltételeit a honlapunkon megtalálható ÁSZF-ben olvashatod el. További tájékoztatást az autolegendak@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a (06)1-510-0023-as számon kaphatsz az ügyfélszolgálatunktól.

Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszáma előtt megjelent számokat az előfizetői, kedvezményes áron rendelhetik meg, GLS futárszolgálattal történő kézbesítés esetén szállítási díj fizetése nélkül, MPL választása esetén 1975 szállítási díj megfizetésével.