Az utánrendelés szabályai

A világ filozófusai gyűjteményünk már megjelent kötetei utánrendelésben is megvásárolhatók a készlet erejéig.

Utánrendelésben az egyes részek ára:

  1. szám: 990 Ft
  2. és későbbi számok: 2490 Ft/szám.

A megvásárolt számok házhoz szállításának díja: 799 Ft négy kötetenként. (Azaz 1, 2, 3 vagy 4 db kötet vásárlása esetén 799 Ft, 5-8 kötet vásárlása esetén 1.598 Ft stb.)

Utánrendeléskor a megvásárolni kívánt kötetek és a szállítási díj értékét előre kell kifizetni! A fizetést az alábbi módokon teljesítheted:

Bankkártyával: a SUMMA applikációban, az elofizetes.suvet.hu címen elérhető online ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül (a belépéshez szükséges adatokat kérd az ügyfélszolgálatunktól az filozofia@suvet.hu címen).

Átutalással: a Suvet Kft. 11705008-22534626 sz. számlaszámára (az utalás közleményében feltüntetendő rendelési azonosítót kérd ügyfélszolgálatunktól a filozofia@suvet.hu címen).

Csekken: a rendelésben megadott címre sárga csekket küldünk. Ha rendelés leadáskor jelzed, hogy nem kérsz sárga csekket, rendelésed étékéből 100 Ft kedvezményt kapsz!

A megrendelt számok és a szállítási díj kifizetése után 14 napon belül juttatjuk el csomagot a vásárlónak a GLS futárszolgálat segítségével.

Az utánrendelés részletes feltételei a honlapunkon megtalálható ÁSZF-ben olvashatók el. További tájékoztatás a filozofia@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-510-0023-as számon kapható az ügyfélszolgálatunktól.

Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszáma előtt megjelent számokat szállítási díj fizetése nélkül rendelhetik meg.