Az előfizetés szabályai

A sorozat folyamatosan előfizethető: az előfizetés kezdő lapszáma az újságárus megjelenéssel párhuzamosan változik. Az előfizetésben már nem elérhető lapszámok utánrendelésben megvásárolhatók.

Előfizetésben a lapszámok ára:

  1. szám: 190 Ft
  2. szám: 690 Ft
  3. és további számok: 1390 Ft

Az első és második előfizetői küldeményben – a kezdő lapszámtól függően – 1, 2, 3 vagy 4 kötetet küldünk. A további előfizetői küldemények mindig 4 kötetet tartalmaznak.

Emellett egyes előfizetői csomagok ajándékokat is tartalmaznak: az első csomagban egy magasságmérő, a harmadikban egy színező, a hetedikben egy memóriajáték is található. Továbbá az előfizetők (amennyiben előfizetésük a 20. szám előtt kezdődött) a 20. kötetet ingyen kapják.

A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Azok az előfizetők, akik nem kérnek sárga csekket, és a díjat átutalással vagy online kártyás fizetési felületünkön egyenlítik ki, csomagonként 100 Ft kedvezményt kapnak.

Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállításról az előfizetéskor megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.

Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük.

Az előfizetés adatai nyomon követhetők az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen.

További kérdés esetén az mesekincstar@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-510-0023-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

Az előfizetés bármikor lemondható.