Az előfizetés szabályai

A sorozat folyamatosan előfizethető: az előfizetés kezdő lapszáma az újságárus megjelenéssel párhuzamosan változik. Az előfizetésben már nem elérhető lapszámok utánrendelésben vásárolhatók meg (a rendelkezésre álló készlet erejéig). 

Előfizetésben a lapszámok ára:

  1. szám: 490 Ft
  2. szám: 1490 Ft
  3. és minden további szám: normál előfizetésben 1990 Ft.

Az előfizetői küldeményekben a 3. lapszámtól kezdve mindig 4 lapszám található. 

Emellett egyes előfizetői csomagok ajándékokat is tartalmaznak:

A 3., 18., 38., 58. és a 78. lapszámot tartalmazó csomagban egy-egy gyűjtődobozt küldünk a modellek tárolásához, a 67. lapszámot tartalmazó csomagban egy Citroen 2 CV 1:34 méretarányú modellt, a 91. lapszámmal pedig egy Scania V8 teherautó 1:64 méretarányú modelljét kapod meg. 

Továbbá azoknak az előfizetőinknek, akik rendelésüket 2024.09.15-ig adták le, a 7. lapszám mellett egy VW BOGÁR 1:34 méretarányú modellt is küldünk.

Fontos, hogy minden előfizető azokat az ajándékokat kapja meg, amelyek a neki kiküldött lapszámokhoz járnak. 

A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Azok az előfizetők, akik nem kérnek sárga csekket, és a díjat átutalással vagy online kártyás fizetési felületünkön egyenlítik ki, csomagonként 100 Ft kedvezményt kapnak.

Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi. A GLS-sel történő kiszállítás ingyenes, az előfizetői ajándékok része. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.
Külön kérésre a küldemények kiszállításához választható az MPL szolgáltatása is – ez azonban díjköteles. Az MPL-es házhozszállítás díja csomagonként 1975 Ft. Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük. 

Az előfizetés adatai nyomon követhetők a SUMMA alkalmazásban, valamint az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen.

További kérdés esetén az autolegendak@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a (06)1-510-0023-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

Az előfizetés bármikor lemondható.