Az előfizetés szabályai

A sorozat folyamatosan előfizethető: az előfizetés kezdő lapszáma az újságárus megjelenéssel párhuzamosan változik. Az előfizetésben már nem elérhető lapszámok utánrendelésben megvásárolhatók. 

Előfizetésben a lapszámok ára:

  1. szám: 490 Ft
  2. és további számok: 2290 Ft

Az első néhány előfizetői küldeményben – a kezdő lapszámtól függően – 1, 2, 3 vagy 4 kötetet küldünk. A további előfizetői küldemények mindig 4 kötetet tartalmaznak. 

Emellett egyes kötetekhez ajándékok is járnak: a hatodik kötettel egy jegyzetfüzet, a tizenhatodik kötettel egy töltőtoll is érkezik. 

A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Azok az előfizetők, akik nem kérnek sárga csekket, és a díjat átutalással vagy online kártyás fizetési felületünkön egyenlítik ki, csomagonként 100 Ft kedvezményt kapnak.

Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállításról az előfizetéskor megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.

Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük. 

Az előfizetés adatai nyomon követhetők az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen.

További kérdés esetén az filozofia@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-510-0023-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

Az előfizetés bármikor lemondható.